RBwebdesigner RBwebdesigner Boekelo Webdesign

U wilt voor uw instelling, uw vereniging of uw bedrijf een website? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag uw wensen in combinatie met de verschillende mogelijkheden.


Totaalpakket


We kunnen u onder andere een totaalpakket aanbieden. U hoeft dan zelf voor niets meer te zorgen. We nemen u al het werk uit handen. We zorgen voor de registratie van uw domeinnaam, het webdesign en de hosting. U krijgt dan van ons een complete website, op maat gemaakt, op het door u opgegeven webadres (indien beschikbaar).


Hosting


We beschikken over een webserver, waarop we al onze websites kunnen hosten. Hosten wil zeggen dat we uw website op een computer (webserver) plaatsen die permanent met het internet is verbonden. Daardoor wordt uw website voor iedereen bereikbaar op het internet.

Als u uw website door ons laat hosten, heeft dat voor u onder andere dit voordeel: uw website is snel online, meestal binnen een uur na de aanvraag van de domeinnaam.

Vanzelfsprekend gebruiken we beveiligde, spam- en virusvrije servers.


Onderhoud en vervanging


Hebt u al een domeinnaam of hebt u al een website? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres voor het onderhoud van uw website of voor de vervanging ervan. We lichten u graag in over de verschillende mogelijkheden.


Duidelijke afspraken


We maken met u duidelijke prijsafspraken voordat we voor u aan de slag gaan. U weet dus van tevoren precies wat een ontwerp, de hosting of het onderhoud van uw website kost.


Geïnteresseerd?


Bel 06-51400778 of e-mail naar info@rbwebdesigner.nl We maken dan een vrijblijvende afspraak met u om u over de verschillende mogelijkheden in te lichten en om al uw vragen te beantwoorden.
                                                                                 

Enkele voorbeelden

abrasieve.jpg

Abrasievetandtechniek.nl

info


bake-king.jpg

Bake-King.com

info


deconsul.jpg

deonsul.com

info


leotd.jpg

LEOtd.nl

info


restaurantevers.nl

info


hoogeveld tuinmeubelen.jpg

frankvasterink.nl


restaurant Fleur de Sel


erve knippert.jpg

Levenslust.com

info

WEBDESIGN

info

info